Nyheter Om oss Visum Ryssland Kuba Tobago Georgien Transsib  Exotiska resmÃ¥l  
Barry Martin Group

Barry Martin Group AB / Russia House
Besöksadress: Surbrunnsgatan 59
Postadress: Box 3313, 103 66 Stockholm
Tel. +46 (8) 723 14 65
E-mail: info@barrymartin.se
Tobago
sv  en 

 


Tobago

Tobago är en paradisö i södra Västindien. Det är en unik destination långt ifrån massturism och all-inclusive-hotell. Hit åker man för att få uppleva de vita stränderna, det kristallklara vattnet, palmerna, calypsomusiken och den lugna livsrytmen. Men Tobago är även så mycket mer än "bara" fantastiska stränder! Här finns allt från regnskogar, vattenfall, enastående fiske, dykning till fågelskådning!
 
I vårt förslag bor ni på Bacolet Beach Club, som är beläget strax utanför staden Scarborough och rankas som ett av de bättre hotellen på Tobago. Det är ett boutiquehotell som får höga betyg från sina gäster på Tripadvisor med omdömen som personligt bemötande, fantastisk personal, bra service, trevlig restaurang, charmig strand och mycket mer! Resan sker med flyg till Tobago via Tyskland. Ni anländer till Tobago samma dag som ni avreser från Sverige. Hotellet ligger ca 5 min från huvudstaden Scarborough och ca 25 min från flygplatsen.
 
Tobago är ingenting för den som önskar ett hektiskt nattliv, det finns dock ett och annat uteställe för de som önskar ta sig en svängom i den karibiska natten. Vissa kvällar kan man lyssna på steelpan på olika restauranger. På söndagar går man till Sunday School i den lilla fiskebyn Buccoo. Där blandas lokalbefolkning och turister för att lyssna till steelpan, dricka rom och dansa till reggae, calypso och dancehall spelad av utomhus DJ:s. För att uppleva Sunday school som ”the locals” föreslår vi några nätters boende på Miller’s Guesthouse, en charmig B&B, beläget i hjärtat av Buccoo. Millers Guest House har välkomnat besökare från när och fjärran sedan år 1950! Förutom Sunday School har Buccoo flertal restuaranger, en öde strand och i närheten finner ni Buccoo Reef, där ni kan simma och snorkla över reven, med ett dopp i Nylon Pool en naturlig bassäng mitt i revet med pudermjuk sand under föttern och där man sägs bli 10 år yngre... Det går även att kombinera turen till Buccoo Reef med en härlig barbeque och svalka sig med rumpunsch på No Man´s Land som är en liten strand belägen i en naturskön lagun. Vi lovar att er resa till Tobago blir en unik upplevelse och en semester ni sent lär glömma. Kontakta oss för detaljer och för mer info. Ni kan kombinera Tobago med närliggande Trinidad eller varför inte passa på att utforska flera karibiska öar? Vi hjälper gärna till med att skräddarsy er resa efter era behov!

Tobago
Tobago
Tobago
Tobago
Tobago
Tobago
Tobago