Nyheter Om oss Visum Ryssland Kuba Tobago Georgien Transsib  Exotiska resmål  
Barry Martin Group

Barry Martin Group AB / Russia House
Besöksadress: Surbrunnsgatan 59
Postadress: Box 3313, 103 66 Stockholm
Tel. +46 (8) 723 14 65
E-mail: info@barrymartin.se
Transsib / Transsibiriska järnvägen
sv  en 
  Intourist Express
  Transsibiriska järnvägen
  Boende alternativ
  Japan

 


Transsibiriska järnvägen

  Den riktiga Transsibiriska järnvägen

Börja er resa i Moskva där vi kan föreslå ett urval av hotell beroende på er budget. Era tågbiljetter levereras till hotellet. Under tiden ni är i Moskva kan ni utforska denna spännande stad och smaka på den utsökta ryska maten som kan avnjutas i de många restauranger och caféer som staden har att erbjuda.

Transsibiriska från Moskva till Vladivostok tar sju dagar. Tåget är bekvämt och rent, och ett intressant sätt att resa. Vi rekommenderar att man går av efter tre dagar, och stannar i Irkutsk. Denna gamla stad ligger nära Baikalsjön, världens största insjö. Här kan man välja att slappna av vid stranden, doppa tårna i den kända sjön eller smaka på de lokala fisk delikatesserna. Naturälskare kommer häpna över de fantastiska landskap som finns att beskåda.

Från Irkutsk tar det ytterligare 3 dagar med tåg till Vladivostok. Under er resa kommer ni kunna se Sibirien i dess vackraste utformning.

Vladivostok befinner sig längst ut i Ryssland. En hamnstad med många besökare, som t.ex amerikanska, franska och norska sjömän. Denna blandning av olika nationaliteter bidrar till en internationell atmosfär och hög standard på service och mat.

Tack vare dess läge, är Vladivostok en bra startpunkt för den som vill åka vidare till antingen Korea, Kina eller Japan, då dessa länder ligger precis runt hörnet!